Ürün grupları

Ayarlanabilir modeller ve kafa sabitlemeli ürünler

geri

Ayarlanabilir modeller ve kafa sabitlemeli ürünler

Yeni bilyalı kilit pimleri
Bileşenleri hızlı bir şekilde sabitleme ve birleştirme: HEINRICH KIPP WERK’in müşterilerine iki yeni modelle sunduğu bilyalı kilit pimleri bu amacı karşılamaktadır: Kafa sabitlemeli modeller, kademesiz olarak ayarlanabilen bilyalı kilit pimleri değişken bileşen kalınlıkları için tasarlanırken büyük mesafeler üzerinden bağlantılara da olanak sağlar.
Bilyalı kilit pimleri, ayarlanabilir modeller ve kafa sabitlemeli ürünler
Bilyalı kilit pimleri, ayarlanabilir modeller ve kafa sabitlemeli ürünler

Kafadan sabitlemeli bilyalı kilit pimlerinde pratik bilyalı kilit mekanizması pimin ucunda değil, doğrudan kulpun altındadır. Pimin uzunluğunun mutlaka bileşen genişliğine veya yüksekliğine göre ayarlanması gerekmediği için bu modeller çok esnek biçimde kullanılabilir ve büyük mesafeler üzerinden de bağlantıya olanak sağlarlar. Kafa sabitlemeli bilyalı kilit pimleri paslanmaz çelikten üretilir ve 5 ve 16 mm aralığında çaplarda ve ayrıca maks. 250 mm standart uzunluklarda temin edilir. Özel boyutlar da mümkündür. Bu bileşenlerin hızlı yerleştirilmesi için özelpaslanmaz çelik burçlar mevcuttur.

KIPP’in programında uzunluk aralığı, temas yüzeyi ile bilya arasında kademesiz olarak ayarlanabilen bilyalı kilit pimleri de yenidir. Bu ayar mekanizması sayesinde değişken bileşen kalınlıkları için ideal seçimdirler. Bu ürün versiyonunda da tüm bileşenler paslanmaz çelikten üretilmiştir. Pimler 5-16 mm aralığında çapa sahiptir; değişken ayar aralığı üzerinden 2 - 80 mm uzunluklar gerçekleştirilebilir.

KIPP’in ürün portföyü farklı gereksinimler ve uygulamalar için yaklaşık 1.200 farklı bilyalı kilit pimi içermektedir. Bu bileşenlerin çalışma prensibi basit, fakat etkilidir: Basma düğmesine basıldığında her iki bilyanın kilidi açılır ve birbirine bağlı olan parçalar ayrılır. Basma düğmesi bırakıldığında bilyalar, bağlantıyı güvenli bir şekilde kilitler.

Tüm modeller tek bakışta:

Bilyalı kilit pimlerine git

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33