Ürün grupları

Daha fazla ürün çeşitliliği ile modüler germe teknolojisi

geri
Modüler germe teknolojisi için yeni temel elemanlar

HEINRICH KIPP WERK teslimat programını yeni bağlama birimleriyle genişletmiştir. Böylece müşteriye, özellikle CNC işlem makinelerinin üstünde iş parçası kurulması için 300 temel birim ve üstyapı elemanlarından meydana gelen bir modüler sistem sunulmaktadır.

Yenilikler: modüler germe teknolojisi genel bakış:

  • Bu andan itibaren KIPP’ten derhal paletler, sıkıştırma braketleri ve sıkıştırma küpleri her biri üç ayrı model olarak alınabilir – ızgara delikli önceden işlenmiş sıkıştırma yüzeyleri ve T kanalları ile.
  • Sıkıştırma küpleri ve iki taraflı sıkıştırma braketleri diğer yapı ebatlarında alınabilir – ürün yelpazesi şimdi 300 x 300 ile 1000 x 1000 mm arasında ve yapı yükseklikleri 1250 mm’ye kadar ayak büyüklüğü ebatını kapsamaktadır.
  • Germe teknolojisi programında 6- ve 8-kenarlı sıkıştırma yüzeyli ve çapraz şekilli sıkıştırma küpleri yenidir.

Germe birimlerinin özel boyutları ve şekilleri talep üzerine her zaman mümkündür. Temel elemanlara uygun olarak KIPP iş parçası germe teknolojisi alanından Werkstück Spanntechnik – çeşitli bileşenler sunar - ürünler birbiriyle uyumludur.

KIPP paletler, sıkıştırma braketleri ve sıkıştırma küpleri üç farklı modelde mevcuttur - hazırlanan sıkıştırma yüzeyleri ile (resimde), ızgara delikleri ve T kanalları ile.
H7 tolerans sınıfına sahip T kanalları tertibatların ve germe birimlerinin son derece doğru pozisyona sabitlenmesine olanak sağlar.
Izgara sistemleri M12 veya M16 ayar cıvatalarıyla hem konumlandırmaya hem de sabitlemeye olanak sağlar.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33