Ürün grupları

Güvenilir sabitleme: Sustalı kollar, emniyet fonksiyonlu

geri
  • Güvenilir sabitleme: Sustalı kollar, emniyet fonksiyonlu

Güvenilir sabitleme

Emniyet fonksiyonlu sustalı kollar

HEINRICH KIPP WERK emniyet fonksiyonlu yeni sustalı kollar geliştirdi, bunlar istenmeyen açma veya kapama işlemini önlemektedir. Bu şekilde kullanım parçaları daha fazla emniyet sağlamaktadır, sadece üretim ortamlarında değil.

Sustalı kolların tek bakışta özellikleri:

  • Etkili işleyiş: Kullanıcı, dişli tertibatının yerine oturması için tutma koluna basmalıdır – ancak ondan sonra sıkıştırmayı çözebilir veya sıkabilir. Geri alma, sustalı kol bırakıldığında bir yay üzerinden gerçekleşir.

  • Görsel vurgular: Sustalı kol tutma kolu güçlendirilmiş plastikten üretilmiştir ve siyah ve kırmız renklerinde mevcuttur. Üst taraftaki bir kilit sembolü kullanım parçalarının özel mekanizmasına işaret etmektedir.

  • Çok yönlü kullanım alanları: Emniyet sustalı kollar bileşenlerin tertibat yapımında ve alet yapımında bileşenlerin hızlı ve güvenli sabitlenmesine izin verir. Rahatsız edici kenarı olmayan kapalı tutma kolu konturu sayesinde yeni ürünler ayrıca tıbbi tertibatlar ve spor cihazları veya rehabilitasyon cihazları için de uygundur.

Yeni emniyet sustalı kollar hem içten dişli hem de dıştan dişli ile M5, M6 ve M8 ebatlarında mevcuttur.


Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33