Ürün grupları

HEINRICH KIPP WERK auf der Motek 2019

geri
  • HEINRICH KIPP WERK auf der Motek 2019

HEINRICH KIPP WERK Motek 2019 fuarında

1919 yılından beri % 100 geleceğe yönelik: KIPP jübile yılında yenilikler sunuyor
HEINRICH KIPP WERK 100 yıllık varlığını kutluyor. 7. - 10. Ekim 2019 tarihinde Stuttgart'ta Motek 2019 fuarında gerçekleşen sunum tamamen bu büyük jübilenin ışığı altında takdim ediliyor. KIPP geleceğe yönelik bir işletme olarak birçok yenilikleri gösteriyor, bunların arasında yeni boru tutamağı Bighand ve FEATURE grip ürün serisine ait zeki ürünler bulunuyor. Fuar ziyaretçileri ayrıca germe teknolojisi için üretilmiş KIPP otomasyon hücresini yakından tanıyabilir.

Bu en önemli ilerleme noktaları100 yıl KIPP hikayesi fuar standında tarihsel sergi parçaları üzerinden anlaşılabilir: İşletmenin ilk başarı ürünü – spätzle makinesinden – 1952 yılından itibaren makine mühendisliğinde bir devrime yol açan ayar değişikliği yapılabilen sustalı kola kadar. KIPP burada, özellikle üretim ve montaj otomasyonu ortamında çok aranan norm birimleri ve kullanım parçalarının lider üreticisidir. „Motek ziyaretçilerini Café Bar mekanımızda bir özel kahve sunumu esnasında 100 yıl KIPP hikayesini gözden geçirmelerine davet ediyoruz“, şeklinde açıkladı satış bölümü yönetmeni Andreas Roth. „Ancak ileriye doğru da bakıyoruz – birçok yeniliklerle.“

Odak noktasında ilerleyen dijitalleşmeye uyum sağlayan yenilikçi ürün serisi FEATURE grip, bulunmaktadır: Bileşenlerde ve çözümlerde elektro mekanik ve algılayıcı elemanlar entegre edilmiştir ve böylece kullanıcılar üretim süreçlerini daha dayanıklı ve hassas geliştirebilir ve daha büyük bir süreç güvencesinden faydabilirler. Zeki ürünler için güç sensörlü bir hızlı bağlama elemanı ve durum sensörlü bilyalı setiskur vidalar ve indeksleme pistonları örnektir.

Motek fuarında KIPP ayrıca yeni tasarlanan, ergonomik oval tutamak biçimi ve en uygun boru ebadı sayesinde güvenli ve rahat tutuş sağlayan boru tutamağı Bighand'ı göstermektedir. Oval şeklinde bir alüminyum borusundan ve uç parçalardan ve termoplastik kapaklardan meydana gelmektedir. Bu uç parçaları paslanmaz çelikten olan montaj burçlarıyla donatılmıştır. Makine tutamağı zamansız ve şık tasarımı ile ön plana çıkmakta ve değişken renk tasarımı sayesinde çevreye optimum uyum sağlar. Bu şekilde boru tutamağı Bighand, büyük eksen mesafeleri sayesinde de, makine ve sistem mühendisliği için son derece uygundur.
KIPP otomasyon hücresi de Motek furarında görülecektir: CNC makinelerinin otomatik yüklenmeleri için robot sistemi hem mevcut olan hem de yeni takım yapımı makinelerine bağlanabilir. KIPP istek üzerine CNC makine üreticileri için tam ve eksiksiz çözümler gerçekleştiriyor ve bu esnada müşterinin isteği kapsamında germe teknolojisi ve otomasyon uyumlu hale getirilmektedir.
HEINRICH KIPP WERK Motek 2019 fuarında Salon 3, Stand 3327'de bulunuyor.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33