Ürün grupları

Hygienic DESIGN tasarımında yeni indeksleme pistonu

geri
  • Hygienic DESIGN tasarımında yeni indeksleme pistonu

Hijyenik talepleri olan kullanım alanları için indeksleme pistonları

HEINRICH KIPP WERK daha yüksek hijyenik talepleri yerine getiren indeksleme pistonu geliştirdi. Hygienic DESIGN yönetmenliği gereğince tasarlanmış olması kir parçacıklarının yapışmasını engelliyor ve temizleme süreçlerini kolaylaştırıyor. Dolayısıyla indeksleme pistonu gıda malzemeleri ve tıp sanayisi ve tıp teknolojisinde kullanılacak olan makinelerin ve tesislerin tasarımı için mükemmeldir.

En önemli özellikleri:

  • Hygienic DESIGN tasarımındaki indeksleme pistonu yüksek değerli paslanmaz çelik 1.4404 ayarında üretilmiştir, tüm malzemeler FDA hükümlerine uyumludur.
  • Vidalama yerinin buna ait olan sızdırmazlık pulları ve rondelalarla güvenli biçimde yalıtılabilmesi için bileşenin bir konik bileziği mevcuttur.
  • Tasarım yapı parçasının yüzeyi Ra < 0,8 µm değerinde pürüzsüzlük derinliği ile kir parçacıklarının yapışmasını engelliyor.
  • İndeksleme pistonu kutuplu ve kutupsuz malzemelere ve aroma maddelerine karşı dayanıklıdır ve ayrıca CIP-/SIP temizleme süreçlerine uygundur.

KIPP kilitleme kanallı ve kilitleme kanalsız ve sertleştirilmiş veya sertleştirilmemiş kilitleme pimli modeller sunuyor. İndeksleme pistonu 6 ve 8 mm pim çapı ile ve M10 ve M12 ebadında vidalı dişlilerle, normal ve ince dişlilerle mevcuttur. Şaft contası 70 EPDM 295 (siyah) veya 75 Fluoroprene® XP 41 (mavi) seçenekleri halinde alınabilir. Buna uygun olarak aynı temel işleme malzemelerinden bir Hygienic USIT® K1491 sızdırmazlık pulu ve rondela, gerektiğinde aksesuar olarak da alınması mümkün olmakla teslimat kapsamında bulunmaktadır.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33