Ürün grupları

KIPP 5 akslı modül gerdirme sistemi, XXL iş parçaları için

geri

Esnek sıfır noktası germe sistemi, 138 ebatında

KIPP 5 akslı modül gerdirme sistemi, XXL iş parçaları için

HEINRICH KIPP WERK mevcut sunumunu Ø138 boyutunda olan 5 akslı modül gerdirme sistemiyle genişletti. Sistem, büyük ve ağır iş parçalarının beş taraftan kontursuz komple işlenilmesine olanak sağlıyor.
5 akslı modül gerdirme sistemi 138

KIPP’ten yeni 5 akslı modül gerdirme sistemi 1 metreyi aşan iş parçalarının da gerdirilmesi için uygundur.

Sistemin modüler yapısı etkindir ve iş parçasının çarpmadan işlenmesi açısından belirgin biçimde daha kısa donanım değiştirme süreleri için idealdir.
Kolay kullanım makinanın iş yükü altında olması durumunda hızlı değiştirme olanağı sağlıyor. İş parçası değişken biçimde bir dişli ve bir ayar yuvası üzerinden bağlanır.
Dolayısıyla ürün tam değerli, en yüksek oranda tekrarlanabilirlik hassasiyeti olan mekanik sıfır noktası gerdirme sistemidir.
Yeni modül gerdirme sistemi 138 şimdiye kadarki boyutlarla (50 mm ve 80 mm) uyumludur ve genel olarak her yerde kullanılabilir.
XXL-Model olarak bu ürün şimdi dişli M 60 boyutuna kadar bağlanmasına olanak sağlıyor. Tek bir temel modül için maksimum dayanak ağırlığı 10 t değerindedir.
UNILOCK, sıkıştırma pimi, sistem boyutu 138 mm
UNILOCK, sıkıştırma pimi,
sistem boyutu 138 mm


İş parçasının sistemle biçime uygun halde bağlanmasından dolayı, modüllerin hepsi en yüksek tutma gücü sayesinde çok beğenilmektedir.
Dolayısıyla işleme süreci güvenliliği garanti edilir.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33