Ürün grupları

KIPP, Almanya’da en iyi mesleki eğitim işletmelerinden biridir

geri
  • KIPP, Almanya’da en iyi mesleki eğitim işletmelerinden biridir

FOCUS MONEY tarafından ödüllendirme

KIPP, Almanya’da en iyi mesleki eğitim işletmelerinden biridir

HEINRICH KIPP İŞLETMESİ, bir DEUTSCHLAND TEST ve FOCUS MONEY araştırmasına göre Almanya’nın en iyi mesleki eğitim işletmelerinden biridir. Genel müdürler Heinrich Kipp ve Nicolas Kipp bu olumlu sonucu sevinçle karşıladılar ve bakışlarını geleceğe yöneltiyorlar: Önümüzdeki büyük görevleri başarıyla sonuçlandırabilmek için, bu günlerde her zamankinden daha önemli olmakla, yetenekli ve motivasyonlu genç insanları bir meslek eğitimi veya ikili meslek eğitimi yönünde teşvik etmenin ne kadar önemli olduğunu vurguluyorlar.
HEINRICH KIPP İŞLETMESİ şu anda örneğin sanayi mekanisti, depo lojistik uzmanı veya teknik ürün tasarımcısı gibi 12 farklı eğitim mesleğinde 50 meslek eğitimi öğrencisine eğitim vermektedir. Ayrıca KIPP, ticari mesleklerde de meslek eğitimi vermektedir ve ikili yüksek öğretim olanağı sunuyor. Toplam olarak meslek eğitimi oranı güncel olarak yakl. %14 civarındadır.
„Daima kendi eğitimimize en üstün değeri veriyoruz ve kendi geleceğimize tam isabetli şekilde yatırım yapıyoruz“, dedi genel müdür Bay Heinrich Kipp.
„Çekici meslek eğitimi işletmesi olarak en iyi meslek eğitimi öğrencilerini kendi işletmemiz için ikna etmek bizim için çok önemlidir. Genel olarak eğitim alanını gelecekte kapsamlı şekilde genişleteceğiz“, diyerek sözlerini tamamladı genel müdür Nicolas Kipp.
Makinistlik meslekleri için kendi stajyer atölyemizin genişletilmesini planlamamız en iyi örnektir.
„Almanya’nın en iyi meslek eğitimi işletmeleri“ anketi esnasında gerçekleşen araştırmada DEUTSCHLAND TEST ve FOCUS MONEY, 90’dan fazla branşta 20.000 en çok personel çalıştıran işletmenin meslek eğitimi görevlilerinin görüşlerini kaydetti. Meslek eğitimi kalitesi konusunda, başlıca meslek eğitimi başarısı veya meslek eğitimi oranı değerlendirilmeye alındı. Araştırma kapsamındaki 20.000 işletmeden 745’i ödüllendirildi.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33