Ürün grupları

KIPP automatica 2018 fuarında yeni kataloğunu tanıtıyor

geri

KIPP automatica 2018 fuarında yeni kataloğunu tanıtıyor

HEINRICH KIPP WERK 19 ve 22 Haziran tarihleri arasında Münih’te düzenlenecek olan automatica fuarında ürünlerini ziyaretçilere sunuyor.
Şirket sektöre özgü bu organizasyonu uzman seviyesindeki ziyaretçilere çok sayıda yenilik sunmak için kullanıyor.
Bu yeniliklere sadece fuarda değil, büyük ölçüde yeni ürün kataloğu KULLANIM PARÇALARI | NORM BİRİMLERİ üzerinden de ulaşılabiliyor.

HEINRICH KIPP WERK automatica 2018 fuarında paslanmaz çelik alanındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerine tanıtıyor. Bunların arasında NOVOnox hygienic’in yeni bir ürün serisi de bulunuyor. Ziyaretçiler mat veya parlatılmış modellere sahip olan eksantrik kamlı kenetleme kolları, yıldız tutucular, makine ayakları veya menteşeler gibi çok sayıda ürün yeniliklerini görebilecekler.

T kol, paslanmaz çelik

Yeni tasarımı ve kolay kullanımı ile puan toplayan ergonomik ve paslanmaz çelikten üretilmiş T kol, dikkatleri özellikle üzerine çekiyor.

Klasik kulp üç farklı ölçüde ve içten dişlisi M6 ile M12 arasında değişen ve elektrolitik perdahlanmış veya kumlanmış yüzey versiyonları ile temin edilebilmektedir.

YENİ: Katalog KULLANIM PARÇALARI | NORM BİRİMLERİ
KIPP ekibinin çantasında bir de 1.350 sayfalık hacmi ile 3.500 yenilik ve geliştirme de dahil olmak üzere 28.000’in üzerinde ürünü kapsayan yeni katalog KULLANIM PARÇALARI | NORM BİRİMLERİ bulunuyor.

HEINRICH KIPP WERK salon A5 Stand 408’de ziyaretçilerini bekliyor. KIPP ilgilenen ziyaretçilerin gelmesinden memnun olur ve bunları kendi CAFÉ Lounge'larında bir Cappuccino içmeye davet eder.

Buradan ücretsiz fuar biletinizi alın!

info@kipp.com

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33