Ürün grupları

Güvenli bağlantı

geri
Güvenli bağlantı

KIPP yeni boru bağlantı elemanlarını ve profil birleştiricileri sunuyor

Yeni ürünleri ile HEINRICH KIPP WERK sensörlerin ve son şalterlerin ve kablolar ile hortumların alüminyum profillere bağlanması ve sabitlenmesi ile ilgili ideal çözümü sunmaktadır.
KIPP'in yeni Tip I potansiyel dengeleyicisi tesislerin ve kişilerin korunması için yüklerin (ESD) elektrostatik olarak güvenli bir şekilde aktarılmasını sağlamaktadır. Kanalın içine döndürülür ve 45°'nin altında bir açıda profillere karşı vidalanır. Burada potansiyel dengelemesi eloksal tabakayı kırar ve böylece aktarımı mümkün kılan bir bağlantı oluşturur.
Yeni KIPP topraklama bağlantısı Tip I alüminyum profillerin bağlanması ile alüminyum profil konstrüksiyonların topraklanması için uygundur. Burada koruyucu iletken sistemi dahil edilir ve eloksal tabaka kırılır.
Yenilikçi KIPP sensör tutucu ile sensörler ve son şalterler alüminyum profillere veya yüzey elemanlarına kolay ve güvenli bir şekilde sabitlenebilmektedir. Sabitleme parçası, şekilsel biçimli bir burulma önleyici sunar ve 15°'lik adımlar halinde ayarlanabilir. Sabitleme parçası olmadan sensör tutucusu açısı kademesiz olarak ayarlanabilir.
Şu andan itibaren KIPP'in yeni kablo tutucusu da çekiçli veya çekiçsiz olarak temin edilebilmektedir. Bu parça gerilmiş olan bir O-halka ile sabitlenmiş olan kablo veya hortumların bağlanması amacına hizmet etmektedir. Çekiç ile montaj kolay bir şekilde profil kanalı içerisinde 90° bir çevirme ile gerçekleşmektedir. Çekiçsiz montaj, silindir veya mercek başlı bir cıvata ve bir kayar blok ile gerçekleşmektedir.
KIPP'in bir diğer yeniliği yine kablo ve hortumlar için bir sabitleme parçası olarak görev yapan güvenli kablo bağlayıcı bloğudur. Montaj, yüzey elemanlarına veya alüminyum profillere bir silindir başlı cıvata veya mercimek başlı cıvata ve bir kayar blok ile yapılabilir. Kablo bağları ile kablo ve hortumlar sabitlenmektedir.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33