Ürün grupları

KIPP yassılaştırılmış baskı pimine sahip bilyalı setiskur vidaları piyasaya sürüyor

geri
  • KIPP yassılaştırılmış baskı pimine sahip bilyalı setiskur vidaları piyasaya sürüyor

Güvenli kilitleme, hassas sabitleme, tam konumlandırma

KIPP yassılaştırılmış baskı pimine sahip bilyalı setiskur vidaları piyasaya sürüyor.
Müşteri hizmetinde geliştirme: Yassılaştırılmış baskı pimine sahip bilyalı setiskur vidaları HEINRICH KIPP WERK çok sayıdaki talep nedeniyle standart ürün yelpazesine aldı. Piyasada benzersiz olan pek çok model mevcut: KIPP çelik, paslanmaz çelik ve polioksimetilen (POM) plastikten üretilen ve opsiyonel dişli sabitleyici donanımlı yaklaşık 50 model sunuyor.

Şimdiye kadar mevcut olan modellerin aksine, bu bilyalı setskur vidalar esas olarak itme pimleri ve takım sektöründeki yaylı durdurucular olarak kullanılıyor. Asıl önemlisi de düzleştirilmiş bir baskı pimine sahip bu modellerde, baskı piminin hareketi yalnızca eksenel yönde gerçekleşiyor. Radyal veya yanal hareket için KIPP'in programında çok çeşitli alternatif baskı parçaları bulunmaktadır.

HEINRICH KIPP WERK, şu anda 800'den fazla standart model ile tüm yaygın görevler için bilyalı setskur vidalar sunmaktadır. Bunlar sadece çelik olarak değil, aynı zamanda – örneğin kimyasal maddelerle bağlantılı kullanım için – korozyonsuz olarak paslanmaz çelik ve plastik veya karma varyantlar olarak mevcuttur. Çok sayıda olası manşon, bilya ve yay kombinasyonu sayesinde, her uygulama için ideal bir baskı parçası mevcuttur. Entegre dişli sabitleyiciler sayesinde, baskı parçaları güçlü şoklara, darbelere veya titreşimlere bile dayanır.

Bilyalı setskur vidalar esas olarak açma veya kapama, çıkarma veya bilyalı setskur vidalar olarak kullanılır. Bu çok yönlü bileşenlerin sunduğu avantajlar:

  • Sık değiştirilen parçalar sabitlenebilir
  • Dayanaklarda ölçüye tam uygun aralıklar elde edilebilir
  • Sistem bileşenleri güvenli şekilde itilip bastırılabilir

Doğrusal veya radyal hareketli parçalar, bilyalı çıtçıtlarla önceden belirlenmiş konumlarda güvenli şekilde kilitlenir, burçlardaki ve yataklardaki hizalanmış elemanlar hassas bir şekilde ortalanır.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33