Ürün grupları

KIPPflexX serinin mal çeşidi genişletilmesi

geri
  • KIPPflexX serinin mal çeşidi genişletilmesi

Yeni 5 akslı bağlama elemanı KIPPflexX 90 mm

HEINRICH KIPP WERK KIPPflexX-serisini, 5 akslı kesme makineleri için tasarlanmış olan 90 mm genişliğinde bir kompakt bağlama elemanı ile tamamlıyor. Yeni ürün ile 100 mm’lik ebatları olan iş parçaları da dış konturlarında serbest ulaşılabilir biçimde işlenebilir.

  • KIPPflexX 90mm daha büyük olan KIPPflexX 125 mm gibi aşağı çekişli merkezi bağlama elemanı olarak veya işlenmemiş parçaların gerdirilmesinde mengene olarak kullanılabilir (2IN1).

  • KIPPflexX 90 mm ürünün dayanak yüksekliği 155 mm olmaktadır.

  • Kullanıcılar için alçak yapı büyüklüğü sayesinde alan tasarrufu sağlanmaktadır. Daha büyük iş parçalarının sabitlenmesi gerektiği durumlar meydana gelirse iki bağlama elemanı yan yana kullanılabilir.

  • Bağlama elemanı T kanalları veya dişli delikleri olan makine tezgâhları üstünde montaj için uygundur. Herhangi bir ızgara elemanına ve doğrudan sıfır nokta gerdirme sistemlerine takılabilir.


KIPPflexX her 5 akslı kesme makinesi için çok yönlü bir çözümdür. Manivela üzerinden kullanıcıya kolaylık sağlayan hızlı ayar gerçekleşmesi belirleyici bir özelliktir. Yassı kılavuz, olağandışı yüksek 52 kN germe gücüne ulaşan sistemin daha sabit ve sert olmasını sağlar. Farklı sıkıştırma çeneleri konusunda düz, pimli, kombi-kademe çene olarak veya da işleme eklentili değişkelerle büyük seçenek mevcuttur.

                       

                  

5 akslı bağlama elemanına git KIPPflexX 90 mm

                       

                  

5 akslı bağlama elemanlarıyla ilgili diğer bilgilere ulaşmak istiyor musunuz?
O halde yetkili personelimizle görüşün:

Marc Geiser

Telefon: 07454 / 793 - 7670  

marc.geiser@kipp.com

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33