Ürün grupları

Kilitleme ve gerdirme kolu

geri
Bir üründe kombine işlevsellik:
Kilitleme ve gerdirme kolu

HEINRICH KIPP WERK, indeksleme pistonlarının ve yıldız tutucuların görevlerini üstlenen bir çözümü piyasaya sürmektedir. Yeni kilitleme ve gerdirme kolu ile kullanıcılar bir tek ürün ile farklı ayar elemanlarını konumlandırabilir, emniyete alabilir ve sıkıştırabilir.

  • Kilitleme, pim ile form kilitli ve sıkıştırma, kuvvet kilitli kovanın alın yüzeyi üzerinden gerçekleşir. Tutamak çekili konumda döndürüldüğünde kilitleme pimi “içeriye çekili” pozisyonda tutulur.

  • Opsiyonlu olarak optik kilitleme algılaması olan bir model temin edilebilir: Burada çıkıntılı duran sinyal düğmesi, bağlantının kilitleme pimi yardımıyla tamamen kilitlenmediğini gösterir.

  • Bu çözüm yapı gruplarının, ünitelerin, makinelerin, tertibatların veya aynı zamanda spor aletlerinin elle kumanda edilmesi için uygundur.


Kilitleme ve gerdirme kolu siyah termoplastik malzemeden üretilmiştir, aynı malzemeden üretilmiş kırmızı sinyal düğmesi görsel olarak daha belirgindir. Sekiz farklı ölçü veya model temin edilebilmektedir. Paslanmaz çelik kilitleme piminin çapı 4–8 mm arasında değişir, çelik dişli kovanlar ise M8–M16 ölçülerinde temin edilebilmektedir ve normal veya ince dişliye sahiptir.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33