Ürün grupları

Termoplastik ısıya dayanıkılı köprü tutamaklar

geri
  • Termoplastik ısıya dayanıkılı köprü tutamaklar
250 °C’de form açısından dayanıklı

KIPP termoplastik ısıya dayanıkılı köprü tutamakları tanıtıyor

Yeni köprü tutamakları ile HEINRICH KIPP WERK yüksek sıcaklık aralıklarındaki uygulamalar için güvenilir bir çözüm sunuyor. Ancak ısıya dayanıklı köprü tutamakları dışında farklı yenilikler de var: KIPP ürün yelpazesini dayanıklı köprü tutamakları ve uzun ömürlü çark kolları ile genişletiyor.

KIPP’in yeni köprü tutamakları 150 °C’lik bir sürekli sıcaklık yüklenmesine ve 250 °C’lik kısa süreli azami sıcaklıklara dayanıyor. Özellikle tıp teknolojisi ve cihaz yapımı gibi yüksek ortam sıcaklıklarının hakim olduğu alanlarda kullanılıyorlar.

Yüksek sıcaklık dayanımının temelinde cam elyaf ile güçlendirilmiş termoplastik PPA bulunuyor. Bu bileşim sıradan plastik malzemelere göre form açısından son derece dayanıklıdır. Siyah köprü tutamakları stoktan farklı boylarda temin edilebilmektedir ve kullanım tarafından silindir başlı cıvatalar veya altı köşeli somunlar ile sabitlenmektedir. Alüminyumdan üretilmiş köprü tutamakları ile kıyaslandığında plastik alternatif daha düşük ağırlığı ve maliyet verimliliği ile beğeni kazanmaktadır.

Yüksek sıcaklığa dayanıklı köprü tutamaklarının yanında KIPP yıl sonunda diğerlerinin yanı sıra oval-alüminyumdan sağlam köprü tutamaklarını ve paslanmaz çelikten üretilmiş çark kollarını da piyasaya çıkartıyor. Toplamda hali hazırda son derece geniş olan tutamak yelpazesi bir kez daha oldukça kapsamlı olarak genişletiliyor. Web sitesinde ve katalogta tüm sektörlerden müşteriler çok çeşitli malzemelerden üretilmiş olan köprü, yay, yarım parça, boru ve profil tutamaklarından oluşan geniş bir yelpaze arasından seçim yapabilirler. KIPP’in hedefi makine ve tesis yapımı alanındaki neredeyse her türlü ihtiyaca uygun nitelikte kullanım parçalarını temin etmektir.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33