Ürün grupları

Yay tertibatı burulmayı önler

geri

Yay tertibatı burulmayı önler

KIPP oluk profilleri için sıkıştırma mesnedini mükemmelleştiriyor

HEINRICH KIPP İŞLETMESİ oluk profilleri için geliştirilmiş sıkıştırma mesnediyle pratik bir piyasa yeniliğini takdim ediyor: Yaylı setskur rahatsız edici burulmaları engelliyor ve mesnedin kaydırılmasını kolaylaştırıyor. Esnek konumlandırma elemanı M6 dişlisi farklı uygulama alanları için uygundur.

Sıkıştırma mesnetleri iş parçalarını konumlandırmak için montaj tekniğinde, konveyör tekniğinde ve tesis ve düzenek yapımında kullanılmaktadır. HEINRICH KIPP İŞLETMESİ şimdi de ilk defa iç tarafta bulunan bir yaylı model sunmaktadır. Mesnet yıldız tutamağın kolay biçimde döndürülmesiyle sıkıştırılır. Mesnedin çözülmesinden sonra kayar blok yükselir ve mesnet burulmadan yeniden konumlandırılabilir. Dolayısıyla yaylı setskur çok rahat kaydırabilme özelliği kazandırır ve etkin biçimde çalışılabilmeyi sağlamaktadır.

KIPP’ten yeni sıkıştırma mesnedi, dıştan dişli bir plastik-yıldız tutamaktan, bir silindir biçimli alüminyum-ana gövdeden ve çok farklı kayar blokların kullanılmasına olanak sağlayan bir M6 dişli bulondan meydana gelmektedir. Birçok yeni profil sistemlerine uygundur, örn. Tip B, Tip I ve DIN 650 gereğince T kanalı için. KIPP ürün yelpazesi çok sayıda kayar blokları içermektedir aksesuar olarak.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33