Ürün grupları

Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi

geri
  • Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi
  • Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi
  • Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi
  • Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi
Yapısı olan bir yelpaze

Yeni KIPP kataloğu Germe teknolojisi

METAV 2018 ile eş zamanlı olarak KIPP GERME TEKNİĞİ kataloğu yayınlandı. 460 sayfalık bu katalog 2.800'ün üzerinde germe bileşeni içeriyor ve baştan sona yeni bir yapıya sahip.
HEINRICH KIPP WERK germe tekniği ürün yelpazesini elden geçirdi. İş parçası germe ile ilgili 2.800 bileşeni kapsıyor ve artık 19 ürün grubuna ayrılmış bir durumda. Düzenin sağlanması için bu ürün grupları 4 alana ayrılmıştır. Burada amaç sezgisel bir arama yapılmasını mümkün kılmaktır. Böylece okuyucu olabildiğince hızlı bir şekilde uygulaması için ihtiyacı olan detaylar olan ürünlere, fiyatlara ve ölçülere ulaşabilmektedir. Online mağazaya benzer şekilde.
Sistemler modüler olarak tasarlanmıştır ve kendi aralarında uyumludur. Bu da işleme makineleri için maksimum oranda ayar süresi optimizasyonu anlamına gelmektedir. Standart bileşenler %95'e kadar depo teslimi olarak ve böylece hızlı bir şekilde teslim edilebilmektedir.
Çok sayıda yeniliğin entegre edilmesi nedeniyle germe tekniği kataloğu yaklaşık 100 sayfa kadar artarak 460 sayfaya ulaşmıştır. Tüm ürün gruplarında optimizasyonlar ve yenilikler vardır.

Mevcut mekanik "BALL lock"a ek olarak pnömatik bir konumlandırma ve germe sistemi devreye alınmıştır.

Yeniliklerden bir tanesi mineral dökümden yapılmış ve dar alanda birden fazla germe işlemini mümkün kılan bir piramittir – 5 eksenli işleme için ideal yapı.

Yeni mekanik form gericiler (yuvarlak ve köşeli) serbest formlu iş parçalarının proses açısından güvenli bir şekilde gerilmesini mümkün kılmaktadır.

Yeni bir grup sıfır noktası arabirimi ve otomasyon imkanı olan merkezi bağlama elemanı kapsamaktadır.

İş parçası dengeleyici sistemi iş parçasındaki titreşimin belirgin ölçüde azaltılmasını sağlamaktadır.

Mağazaya git

Marc Geiser, HEINRICH KIPP WERK'te germe tekniği ekip lideri: "Kataloğun yeni yapısı ve ürün yelpazesinin genişletilmesi üzerinde detaylı bir şekilde düşünüldü. İş parçalarının üniversal olarak gerilmesi ile ilgili çok yönlü bir bileşen programı müşterinin kullanımına sunuldu. Bunun dışında sistemler kendi aralarında yer değiştirilebilir niteliktedir – bunun temelini sıfır noktası germe sistemi oluşturmaktadır. Diğer tüm bileşenler düzenli bir germe pimi arabirimi üzerinden açık bir şekilde belirlenmiştir. Böylece saniyeler içerisinde iş parçası değişimleri gerçekleştirilebilmektedir. Son derece esnek KIPP germe sistemleri ile minimum ayar süreleri elde edebilir ve germe tekniğindeki zorluklara karşı hazırlıklı olabilirsiniz."

Burada yeni KIPP germe tekniği kataloğumuzu isteyin,

veya çevrimiçi gezinin ve web mağazasında bir tıkla sipariş verin.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33