Ürün grupları

Yeni pnömatik germe birimleri

geri

KIPP pnömatik germe birimleri ile donatım sürelerini azaltın

HEINRICH KIPP WERK pnömatik germe birimlerini ürün yelpazesine ekledi. Ürünler basit germe ve konumlandırma görevleri için tasarlanmıştır ve iş parçalarının otomatik ve hızlı değiştirilmesi gerektiği her yerde kendini ispatlamıştır: Örneğin palet, tertibat plakaları veya robot aksesuarları değişiminde de. Sağlam konstrüksiyonu sayesinde KIPP germe birimleri yarı iletken üretiminde, gıda işlemesinde ve ayrıca ilaç ve kozmetik üretim ortamlarında zorlu kullanım şartları için uygundur. Aşağıdaki ürünler mevcuttur:

  • Bulonlu gerdirme için iki farklı konumlandırma yuvası (tek veya çift etkili). Bunlar 30 veya 40 N'lik bir gerdirme gücü sağlar (0,5 MPa'da). Flanş modeli bir emniyet fonksiyonuna sahiptir – burada basınçlı hava düştüğünde bir entegre yay kavrar.
  • Konumlandırma silindirleri montaj burçları üzerinden gerdirmeyi mümkün kılar. Mevcut iki varyant germe prensibi açısından farklılık göstermektedir: Varyant 1 çıkış durumunda bir yay tarafından gerilir. Gerdirme gücü burada 50 N'dir. Basınçlı hava ile konumlandırma silindiri gevşetilir. Varyant 2 çıkış durumunda gevşetilmiştir. Basınçlı hava ile konumlandırma silindiri 150 N'lik bir gerdirme gücü sağlar (0,5 MPa'da).
  • Merkezleyici bağlama elemanları doğrudan iş parçası gerdirme işlemi için. Bunlar 16-20 mm'lik bir gerdirme çapına ve 77 N'lik tutma gücüne izin verir (0,5 MPa'da).

KIPP germe birimleri paslanmaz çelik ana gövdeler, sertleştirilmiş pin ve burç ve ayrıca elastomer NBR contalarla donatılmıştır. Yakl. ± 0,2 mm'lik iyi bir tekrarlama hassasiyeti ile ön plana çıkmaktadırlar. İşletim basıncı 0,3-0,7 MPa'dır.

                       

                  

Konumlandırma ve germe sistemlerine git

                       

                  

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33