Ürün grupları

100 YIL KIPP İLE GÜVENLİ

geri

100 YIL KIPP İLE GÜVENLİ

HEINRICH KIPP WERK ve başarı öyküsü

Christian Kipp 100 önce spätzle makinelerinin üretimiyle bugünkü işletmenin temelini atmıştı. KIPP o zamandan beri kendini mekanik birimlerin üreticisi olarak geliştirdi: Germe teknolojisi, norm birimleri ve kullanım parçaları. KIPP ürünleri makine mühendisliği ve sanayide bugün ilkeleri belirleyendir. Birçok uygulamada kullanılmaktadırlar.

Geçmiş 100 yılın dönüm noktaları

1919 – Bir spätzle makinesiyle her şey başlıyor

Şirket kurucusu Christian Kipp 1919 yılında mekanik atölyesini kurmuştu ve 1922 yılından itibaren birçok ev aleti geliştirmişti. Özellikle üç ayaklı spätzle makinası çok beğeniliyordu. Bugün de halen bu aletler kullanılmaktadır. Spätzle sıkma aletlerinin onlarca yıldan beri güvenli biçimde hizmet verdiğinden dolayı KIPP’te gurur duyulmaktadır.

1952 – Susta kolu pazara sürülüyor.

2. Dünya Savaşından sonra Christian Kipp’in oğlu, şimdi yaşça büyük olan Heinrich Kipp, şirketi devraldı veKIPP susta kolunugeliştirdi. Tamamen yeni bir ürün, ilk defa sanayide geliştirlildi. Sustalı kolla aletler kolay biçimde gerdirilebiliyordu ve çözülebiliyordu - hassas ayarlanma imkânıyla.

1973 – Yeni bir şirket binasının kuruluşu

Bu yıl KIPP tarihçesinde önemli bir dönüşüm noktasını belirlemektedir. İşletme üretimin, yönetimin ve montajın bir çatı altında bulunduğu bir yeni binaya taşındı. Yeni bina, gelecekte büyümeye olanak sağlamak amacıyla bilinçli olarak geniş tarzda tasarlanmıştı.

1986 – Metal bazında dişli tertibtlı plastik-ürünler

1980 yıllarının ortasında üretime artık plastik malzemeler de girmişti. Yeni malzeme o zamanda KIPP'in yüksek kalite standarlarını yerine getirmiyordu. Dolayısıyla ürünler metal bazında dişli tertibatlarla donatılıyordu – böylece daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü olmuşlardı. Ürün yelpazesi şimdi yıldız tutucular, düğmeler veya kanatlı cıvatalarla gibi kullanım parçalarıyla genişletilmişti. Bugüne kadar döner parçalar ve plastik-püskürtme dökümlerin birleştirmeleri KIPP’in bir yetkinlik alanıdır.
KIPP yıldız tutucular, eski, plastikten

2001 – Tam otomamatik lojistik merkezi işletime alınıyor

Eski şirket binasında kapasite kapsamı yetersiz kalmaya başladığından, bütünleşmiş lojistik merkezli bir yeni bina meydana geldi. Tam otomatik yüksek raf deposu tüm branşda bir ilk olmuştu ve KIPP için müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak ürünlerin hızlı teslim edilmesi konusunda belirgin bir ilerleme gerçekleştirmişti.

2019 – Dijitalleşme ve uluslararası büyüme

Bugün HEINRICH KIPP WERK merkez üretim yerinde 400’den fazla personeliyle ve 9 dağıtım şirketiyle Avrupa ve Kuzey Amerika’da mevcuttur. İşletme süreçler ve üretimde dijitalleşemeye yönelmektedir. Bir ek bina daha yeni tamamlandı – gelecekteki projeleri ve sağlam büyümeyi garantiliyor.

KIPP pazara geçmişteki 100 yılda yön belirleyici ürünlerle damgasını vurdu. Sanayinin güvenilir partneriyiz ve bunun için programımızı yenilikçi birimlerle sürekli geliştiriyoruz. En yeni ürünlerimize bunlar dahildir:

NATURE grip biyolojik plastikten, MEDI grip anti bakteriyel etkileyici gümüş iyonlar ve FEATURE grip birleştirilmiş sensörlerle.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33