Ürün grupları

HEINRICH KIPP WERK FachPack 2019 fuarında

geri

HEINRICH KIPP WERK FachPack 2019 fuarında

Ambalaj endüstrisi için norm birimleri

24. – 26. Eylül 2019 tarihinde Nürnberg'de gerçekleşen FachPack 2019 fuarında, HEINRICH KIPP WERK işletmesi ambalaj sanayisi için önemli olan birçok ürünü sergilemektedir – bunların arasında Hygienic Design tasarımında NOVOnox hygienic paslanmaz çelik ürün serisine ait yeni çeyrek dönüşlü kilit bulunmaktadır.

1.600'den fazla katılımcı FachPack 2019 fuarında ambalaj branşının en son yeniliklerini sunacaktır. KIPP başka olanakların yanında bir yeni T kollu paslanmaz çelik çeyrek dönüşli kilit sunuyor. Bu ürün yüksek hijyenik taleplere uygundur: Ayna gibi polisajlı paslanmaz çelik yüzeyi, uyumlu geçiş yarı çapı ve merkezi çevreleyen silikon yalıtımı sayesinde ürün DIN EN 1672-2:2009 uyumludur (Hijyen Makine Talimatı) ve GS-NV 2:2013/06 gıda malzemeleri makineleri gereğince denetlenmiştir. Tutamak ayrıca kolay temizlenir. Su, temizleme maddeleri ve diğer sıvılar buradan tamamen akabilir ve böylece kirlenme önlenir.

Çeyrek dönüşlü kilit ürün serisi NOVOnox hygienic'in bir parçasıdır ve geçen yıldan beri KIPP'in geniş paslanmaz çelik ürün yelpazesine ilave edilmiştir. Paslanmaya karşı dayanıklı ve hijyenik destekleyici özellikleri sayesinde bu ürünlerin ambalaj sanayisinde kullanılması çok elverişlidir.

Uzman fuarının ziyaretçileri KIPP'in diğer itinalı geliştirdiği çözümlerden emin olabilirler: Bunların arasında bir makinenin içinde bulunan aksta veya milde konum verilerinin denetimini doğrudan garantileyenpozisyon göstergeleribulunmaktadır. El çarkları ve krank kolları ambalaj makinelerinde formatın elden değiştirilmesine olanak sağlıyor. Çok özellikli sustalı kollar kullanım birimleri olarak veya farklı yapı birimlerinin gerdirilmesi için kullanılabilmektedir. Alüminyum profiller için aksesuar modül sistemi ilkesine göre çalışma tezgahlarını, denetim tesislerini veya üretim tesislerini tamamlıyor. Daha başka sunumların yanında ayrıca uyumlu KIPPmakine ayakları tüm makinelerin güvenli konumlandırılmalarını sağlıyor.

Das HEINRICH KIPP WERK işletmesi FachPack fuarında Salon 3, Stand 234'te bulunuyor.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33