Ürün grupları

HEINRICH KIPP WERK teslimat yeteneğini taahhüt ediyor

geri

HEINRICH KIPP WERK teslimat yeteneğini taahhüt ediyor

Sayın müşterilerimiz ve iş ortaklarımız,

Hepimiz ancak birlikte başarabileceğimiz olağanüstü büyük bir görevle karşı karşıyayız. Müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve elbette dünya genelinde çalışan personelimizin sağlığını güvence altına almak için üretici olarak birçok tedbiri almamız gerektiği anlamına gelmektedir.

HEINRICH KIPP WERK halen Sulz am Neckar iş merkezinde üretim gerçekleştirmektedir. Yüksek üretim derinliğimiz ve dolu depolarımız sayesinde daha önce de olduğu gibi çok olumlu teslimat yeteneğimiz olduğunu taahhüt ediyoruz.

Web mağazamıza daima kesintisiz ulaşabilirsiniz. Siparişlerinizin bizde hızlı biçimde işleneceği ve lojistik merkezimizi hızla terk ettiği anlamına gelmektedir.

KIPP Almanya ve bu bölgede yaşayan insanlara sadık kalıyor. Bu da özellikle zor zamanlarda geçerlidir. Tüm iş ortaklarımıza ve korona krizi süresinde yardım edenlere dayanıklı olmalarını ve ayrıca sağlık diliyoruz.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33