Ürün grupları

Sağlam kullanım parçaları Duroplast

geri
Son derece sağlam, ısıya dayanıklı ve kolayca temizlenir.

Sağlam kullanım parçaları Duroplast

HEINRICH KIPP WERK müşterilerine duroplast plastik maddeden kullanım parçaları ve tutamaklar konusunda geniş ürün yelpazesi sunuyor. Bu ürünler sadece çok sağlam ve ısıya karşı dayanıklı değildir, yüksek polisajlı yüzeyi dolayısıyla da temizlenmeleri kolaydır. Bu nedenle Duroplast bileşenler tesis yapımında ve makine mühendisliğinde olduğu kadar inşaat araçları ve elektrik aletleri, kimya tesisleri veya örneğin tıp tekniğinde olan uygulamalarda da kendini kanıtlamıştır.

Duroplastiğin en önemli özellikleri:

  • Bu plastik son derece serttir ve zorlanmalarda yüksek sürtünme direnci ve şeklini koruması ile ikna edici.
  • Duroplastiğin kullanım parçaları ısıyla çok fazla genleşmez, 150 °C’ye kadar sıcaklığa dayanıklıdır ve metal modellere kıyasla elektriği de iletmez.
  • İyi yüzey kalitesi basit sürtünmeye olanak sağlar, malzeme alkoller, yağlar ve benzin gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır.
  • Duroplastiğin son derece parlak yüzeyi de tasarım alanında popülerliği gittikçe artan bir özelliktir; “piyano cilası görünümü” değerli ve kaliteli bir izlenime sahip.

Küre tutamak başlıkları, köprü tutamaklar ya dadisk tipi el çarkları duroplastik KIPP bileşenlerinin tipik örneklerindendir. KIPP kullanım parçaları RoHS talimatlarına uygundur; bazı modeller DIN normlarına uygundur. Büyük çoğunlukta parlak siyah rengindedirler, istek üzerine başka renkler de, örneğin koyu kırmızı teslim edilebilir.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33