Ürün grupları

KIPP yaylı kilitler ile güvenli kilitleme

geri

Yaylı kilitler, güvenli kilitleme için

HEINRICH KIPP WERK plastikten üretilmiş yeni yaylı kilitler geliştirdi. Bunlar doğrudan Almanya’daki tesiste üretiliyor. Bu ürünler özel olarak kapılara, kapaklara veya çekmecelere bitişik, yerden son derece fazla tasarruf sağlayan montaj için tasarlanmıştır. Kullanıcıların yapması gereken tek şey tertibatı bastırarak kapatmak - yakalama fonksiyonu güvenli bir kilitlemeyi garanti eder. Uygulama kadar modüllerin montajı da oldukça kolaydır.

Yaylı kilitler aşağıdaki versiyonlar ile temin edilebilmektedir:

  • Katlanabilir tutamakları olan modeller kalınlıklar 2 ile 22 mm arasında değişen kapı kanatları için dört versiyon ile ve ayrıca kilitlenebilir olarak da temin edilebilir. Şu renkler mevcuttur: Siyah, beyaz, bej ile siyah renklerde krom kaplama tutamaklı.
  • Kilitlenebilir yaylı kilitler kalınlıkları 0,6 ile 1 mm arasında ince kapılar için öngörülmüştür ve alet kullanmadan monte edilebilmektedir.
  • 1,2 mm ile 19 mm kapı kanadı kalınlıkları için gömülü düğmeli modellerde düğme bastırılarak dışarıya çıkar. Bazı modellerde düğme döndürülebilir özelliktedir. Bu ürün grubu siyah, beyaz, bej ve krom kaplama olarak alınabilir.
Yaylı kilitler, ani hareketlerle veya sarsıntılarla istenmeden tekrar açılabilen alışılagelmiş kilitleme mekanizmaları açısından bu alanlar için ideal bir seçimdir – örneğin gemilerde veya araçlarda. Ama ambalaj sanayisinde, tıp teknolojisinde ve makine yapımında da yaylı kilitlere ihtiyaç duyulmaktadır.
Kollu plastik yaylı kilitler, katlanabilir - K1651
Kollu plastik yaylı kilitler, katlanabilir - K1651
Montaj açıklıklarına kurulması.
Plastic snap-in snap locks with grip - K1652
Kollu plastik yaylı kilitler, kilitlenebilir - K1652
Bakım kapaklarının güvenli kilitlenmesi.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33