Ürün grupları

Sorumluluk bilinci ile "yeşil çelik" ile inşa etme

geri
Sorumluluk bilinci ile inşa etme

KIPP yeni lojistik binasında CO2 nötr "yeşil çelik" kullanıyor

HEINRICH KIPP WERK, Sulz am Neckar'da bulunan lojistik merkezini genişletiyor. Özelliği: Bu projede sadece CO2 nötr betonarme çelik kullanılıyor. Bu yeni bina bu sayede çift anlamda geleceğe yönelik sürdürülebilir bir yatırım niteliğindedir.

"Uzun vadeli bir büyümeye güveniyoruz", vurgusunu yapıyor KIPP Genel Müdürü Nicolas Kipp. "Bunu yaparken bir kez daha sürdürülebilir bir iş yapmaya önem veriyoruz ve CO2 nötr çelik ile iklimin korunmasına destek oluyoruz." Yeni bina 4.300 m2'lik bir toplam alan üzerine inşa edilecek ve bir araç deposuna, bir işleme alanına ve ayrıca ofisler ile bir dinlenme alanına sahip bir lojistik geliştirme olacaktır. Yeni yapı için 400 ton betonarme çeliğe ihtiyaç var. Burada karar, sertifikalı "yeşil çelik" olarak bilinen ve SÜLZLE Stahlpartner, Rosenfeld tarafından üretilen malzemeden yana kullanıldı.

Çelik üretimindeki


CO2 yüklerini KIPP bir dengeleme tutarı ödeyerek dengelemektedir. Bu durum Heinrich Sülze tarafından inşaat sahipleri olan Nicolas ve Heinrich Kipp’e verilen bir sertifika ile teyit edilmektedir. İklime katkı ile projeler hem bölgesel hem de gelişmekte olan ülkelerde destekleniyor - örneğin Uruguay’daki orman koruma ve geliştirme, Hindistan'da fotovoltaik ve Zimbabwe’de içme suyu gibi.

SÜLZLE Almanya’da sertifikalı "yeşil çelik" sağlayan ilk tedarikçidir. "Yenilikçi ve lider şirketler iklimin korunması ve sürdürülebilirlik konularında yüksek bir bilince sahiptir", diyor Schmelzle+Partner firmasında mimarlık yapan ve KIPP’in inşaat projesi ile ilgilenen Michael Frey. "CO2 nötr yapı çeliği kullanarak HEINRICH KIPP WERK sürdürülebilir inşa çalışması gerçekleştiriyor ve bu sayede yenilenebilir enerji ile ilgili küresel projeleri destekliyor."

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33