Ürün grupları

MOTEK 2018

geri
  • FEATUREgrip Schnellspanner Industrie 4.0
Endüstri 4.0’a hazır
KIPP akıllı ürün serisi olan FEATURE grip’i tanıtıyor
HEINRICH KIPP WERK bu yılki MOTEK fuarında yeni bir ürün serisi olan FEATURE grip’i sergiliyor. Bu ürünleri özel kılan şey yapılarına entegre edilmiş olan ve belirli bir parametre veya durum hakkında geri bildirimde bulunan elektromekanik ve sensorik ürünlerdir. Ziyaretçiler bu yenilikçi teknolojiyi
8. – 11. Ekim tarihleri arasında Stuttgart’taki Uluslararası Üretim ve Montaj Otomasyonu Uzmanlık Fuarında keşfedebileceklerdir.
KIPP’in FEATURE grip serisinin yeni ürünleri kullanıcıya parçaya entegre edilmiş işlevsellikler sayesinde bir katma değer sunmaktadır. Bir gözetimi mümkün kılmakta ve durum ya da güç gibi bilgileri tespit edebilmektedirler. Bilgilerin merkezi bir noktada işlenmesi ve görselleştirilmesi ile zaman tasarrufu sağlanabilir ve proses emniyeti elde edilebilir.

FEATURE grip

KIPP’in yeni ürün serisinde güç sensörlü hızlı bağlama elemanları ve durum sensörlü bilyalı setiskur vidalar yer alır: Güç sensörlü hızlı bağlama elemanları, iş parçası üzerinde etki yaratan gücü bildirir. Bu sayede güç etkisi tam olarak kontrol altında tutulabilmektedir. Oluşan düşüş veya aşımlar varsayılan değerler üzerinden bildirilmektedir.
Durum sensörlü bilyalı setiskur vida baskı piminin basılı mı yoksa dışarı mı sürülmüş olduğunu bildirir. Baskı parçasındaki bir sensör, sinyali bağlantı kablosu üzerinden işler. Ek olarak baskı parçasında bir LED bulunur ve mevcut durumu gösterir..
“FEATURE grip“ serisinin tüm ürünleri özel yazılım çözümleri, sistemler, mobil son cihazlar veya uygulamalar ile bağlantı kurmaya izin vermektedir. Değerler tek tek kayıt edilir ve bu sayede sonradan değerlendirmeye alınabilir. Ürünler bu sayede müşteriye Endüstri 4.0’a erişim imkanı da sağlamaktadır.




Yeni FEATURE grip ürün serimiz hakkında daha fazla bilgi mi edinmek istiyorsunuz?

Uzmanlarımızla iletişime geçin:

featuregrip@kipp.com

NOVOnox hygienic

NOVOnox hygienic serisinin paslanmaz çelik ürünleri doğrudan gıda ürünleri, ilaç, kimya ve ambalajlama sektörünü hedef almaktadır. KIPP Hygienic DESIGN tasarımına göre standart ve kullanım parçaları sunuyor. Ürün artıklarının ve mikropların yüzeylerin üstünden oldukça kolay biçimde temizlenebilmeleri için, düz yüzeyleri vardır. Yüzeylerle ilgili gösterilen itinanın yanında, yarıçaplar, geçişler ve eğimler de sürekli olarak temiz tutulabilmeleri için nemlendirmeyi engelleyici biçimde tasarımlanmıştır.

Ürünlere genel bakışa git

KIPP CAFÉ LOUNGE’a uğrayın ve baristamızın hazırladığı kahve spesiyallerinden bir tanesinin tadına varın.

Elbette çantamızda yine bir ödül oyunu var.

Yapmanız gereken tek şey bize uğramak, tahmin etmek ve kazanmak!

Ziyaretiniz bizi çok mutlu edecektir.

Bir bilete mi ihtiyacınız var?

O zaman kişisel giriş kartınızı isteyin:
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33