Ürün grupları

KIPP Group ve Mesleki Okul Horb arasında iş birliği

geri
  • KIPP Group ve Mesleki Okul Horb arasında iş birliği

KIPP Group ve Meslek Okul Horb iş birliǧi kararı verdi. Öğrenciler özel bir tarzda faydalanacaktır.

Holzhausen’da Heinrich Kipp Werk şirketinde iş birliǧi anlaşması imzalandığında Enrico Niedzwetzki ve Henning Jakobeit, her ikisi de Mesleki Okul Horb’da bölüm yöneticisi ve iş yönetim üyesi ve KIPP Group’da personel ve organizasyon alanlarından sorumlu Karl-Josef Rebmann çok seviniyor.

HEINRICH KIPP WERK KIPP Group dahilinde toplam olarak altı işletmeden biri olarak - 400’ün üstünde çalışan personeliyle - en büyüğüdür. Diǧer bir - KIPP Car Comfort Systems – sadece birkaç kilometre mesafede Sulz-Kastell’ de bulunmaktadır. Müşterek iş birliğinin hedefi, öğrencilere gelecekteki meslek dünyası hakkında bilgi edinmelerine, ürünler, üretim yöntemleri ve bir işletmenin kültürü ve yönetimini yakından tanımalarına imkân sağlamaktır.

Enrico Niedzwetzki gelecekte „daha yoğun pratik ders alakalı“ imkanlardan dolayı ve KIPP şirket temsilcilerinin her üç ayda bir kere birkaç defa Horb’ daki Mesleki Okula gitmek için zaman ayırdıklarına seviniyor. „Norm birimleri“ ve „otomotiv“ alanı çerçevesinde pratik öğretim birimlerinin yanında, personel ve teşkilat yönetimiyle ilgili diǧer hassas yetenekler de kazandırılıyor.

Henning Jakobeit hatta KIPP işletme mekânında – Christian Kipp Akademie grubu kapsamında – icra edilecek eğitim birimleri açısından memnun bir beklenti içerisindedir. Jakobeit „Seçim süreçleri ve iş başvuru görüşmelerini başarılı biçimde gerçekleştirmek veya karnelerin hukuki güvenli tarzda dile getirilmesi gibi yönetim konuları özel bir değer teşkil etmektedir – örneğin bize katılacak teknisyenler için - “ şeklinde konuştu.

.

KIPP Group ders kapsamında işletmede geziler ve ziyaretlere imkân sağlayacaktır. Öğrenciler „meslek hayatını çok yakından görecekler“ diye söz veriyor Rebmann. Özel bir tecrübe, Rebmann böyle devam ediyor, şüphesiz „herkesi şaşırtan“ yeni lojistik merkezi olacaktır. Ayrıca Rebman, KIPP Grubunun memnuniyetle mesleki okulda spor derslerinin de düzenlemesine dikkat edecektir ve şirket hatta kısa zaman önce geleceğin olimpiyat sporcuların ve dolayısıyla Baden-Württemberg eyaletinin başarılı sporcularının destekleyicisi olmuştu. „Almanya’nın birincileri ve olimpiyata katılanlar kendi spor dallarında spor dersini düzenliyorlar – bu durum coşkuya sebep olacaktır - “ diyor Niedzwetzki ve Jakobeit uyum içinde. Mesleki Okul Horb ve KIPP Group gelecekte uyumlu hareket edecektir, Niedzwetzki, Jakobeit ve Rebmann bu konuda emindir.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33