Ürün grupları

KIPP hızlı bağlama elemanları

geri
  • KIPP hızlı bağlama elemanları

Hızlı sıkıştırma, güvenli şekilde sabitleme – KIPP ile

HEINRICH KIPP WERK, KIPPlock ve KIPPlock+ isimleri altında yenilikçi şirket içi geliştirmeler de dahil olmak üzere çeşitli tasarımlarda hızlı bağlama elemanları sunar. Serideki yenilikler, çalışma durumunu sorgulamak için kullanılabilen iletken ESD hızlı bağlama elemanları ve akıllı durum sensörleridir.

  • ESD hızlı bağlama elemanları elektrik boşalmalarını önler. Normun öngördüğü iletkenliği sağlamak için tutma elemanları ve koruyucu kauçuklar, elektriği ileten poliamid veya elastomerden yapılmıştır. Bu sayede gerilim iletilebilir ve çelik çerçeve üzerinden dağıtılabilir.
  • Hızlı bağlama elemanları için durum sensörleri, işlem durumunu otomatik olarak sorgulamayı mümkün kılar: Sensör, bilgilerin elektronik olarak işlenebilmesi için hızlı bağlama elemanının açık mı yoksa kapalı mı olduğunu algılar. Bu çözüm, akıllı bir üretim ortamı için hızlı bağlama elemanlarının kolayca sonradan donatılmasına olanak tanır.
  • KIPPlock ve KIPPlock+ serisi hızlı bağlama elemanları, kulpun ergonomik şekli ve özellikle kullanıcı dostu kullanımı ile bilinir. Yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi mafsallı burçları ve korozyona dayanıklı yüzeyler, tüm ürünlerin 300.000 sıkma döngüsüne kolayca dayanmasını sağlar. KIPPlock+ ayrıca entegre bir emniyet kilidi ile ikna ediyor.

KIPP'nin geniş hızlı bağlama elemanı yelpazesi kabaca üç farklı tasarıma ayrılabilir: yatay ve dikey hızlı bağlama elemanları ve itme-çekme tipi bağlama elemanları. Çözümler, tutamaktaki tek elle kilitleme ile ön plana çıkmakta, iş parçaları sıkıştırması mafsallı kol prensibi ile gerçekleşir. Yatay veya dikey ayaklı versiyonlar, ilgili montaj gereksinimine göre bağlama elemanının kolayca sabitlenmesini sağlar.

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33