Ürün grupları

KIPP „TOP JOB 2019“ ödülünü alıyor

geri
  • KIPP „TOP JOB 2019“ ödülünü alıyor
Sorumluluk – Dinamiklik – Centilmenlik
KIPP „TOP JOB 2019“ ödülünü alıyor
HEINRICH KIPP WERK önceki ekonomi bakanı Wolfgang Clement tarafından TOP JOB damgasıyla üstün iş veren kalite özellikleri için ödüllendirildi. Ödül, İş Veren Çekiciliği Merkezi „zeag GmbH“ ve St. Gallen Üniversitesi tarafından verildi.
Sulz am Neckar’da bulunan HEINRICH KIPP WERK 100 yıllık bir şirket tarihine bakabilir.
KIPP 1919 tarihinde mekanik atölye olarak kurulmasından bugüne kadar kendini norm birimleri, kullanım parçaları ve germe tekniği sanayi üreticisi konumuna kadar geliştirdi. Sahibi tarafından aile şirketi olarak yönetilen işletmenin merkezinin yanında Avrupa ve Kuzey Amerika’da 9 ve dünya çapında 50 şubesiyle varlığını sürdürüyor. 400’den fazla personele KIPP sadece güvenli iş yerleri sunmuyor, aynı anda ilginç çalışma ortamı teklif etmektedir. Top-Job damgasıyla ödüllendirilerek orta ölçekli iş verenin iş veren kalite özellikleri vurgulanıyor.

„Sahibi tarafından yönetilen şirket olarak güvenirlik ve centilmenliği temsil ediyoruz.“,
biçiminde genel müdür Nicolas Kipp vurguluyor. Rekabet ortamında başarılı olmak için üretici aynı anda modern strüktürlere ağırlık veriyor.

„Ürün yenilikçiliği, dijitalleştirme ve uluslararası standartlaştırma sayesinde işletmemizin geleceğini güvence altına almak istiyoruz.“

Tüm personel için fayda sağlanan bir denge. Şirket sahibi aile hem olumlu gelişme olanaklarını sağlamakta hem de cezbedici çalışma ortamı geliştirmektedir. Özellikle aile dostu çalışma saatleri ve kısmi çalışma seçeneklerine değer veriliyor. Ayrıca sağlığa çok değer veriliyor: Orta ölçekli işletme kursların yanında bisiklet kiralama sunuyor, koşu etkinlikleri organize ediyor ve ücretsiz su ve meyve sunuyor.
Değer vermeye şeffaf iletişim de kanıt teşkil etmektedir. İşletme toplantıları, intranet ve Jour fixe üzerinden elemanlar güncel gelişmeler hakkında bilgilendiriliyor.
İşletme ayrıca yoğun biçimde meslek eğitimi ve geliştirmeye yatırım yapmaktadır. Sorumluluk sahibi iş veren olarak özellikle genç insanlara kendilerini geliştirmek için olanak sağlamak istiyoruz. Personel yönetmeni Ralf Kauffer gururla sabit yüzde 10 oranında yüksek meslek eğitimi payına işaret ediyor.
Yeni işte başarılı bir başlangıca sebep olan işe alıştırma süresinin yoğun olması da çok övgü almaktadır.
İki yıl önce ayrıca personelin kendilerini somut hedeflerle geliştirebilecekleri bir akademi meydana getirildi. Dahili KVP-timi tarafından organize edilen ürün ve süreçle ilgili çalışmalar ve çalıştaylar da buna ilave edildi.

„Personelimizin menfaatlerine çok önem veriyoruz“biçiminde Nicolas Kipp vurguladı. Güçlü bağlantı kurma gücü burdan görülmektedir: 

„Hatta kısmen üçüncü nesilde bazı aileler işletmemizde çalışıyor.“

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33