Ürün grupları

HEINRICH KIPP WERK meslek eğitimi atölyesini genişletiyor

geri
Gelecek için daha geniş alan:

HEINRICH KIPP WERK meslek eğitimi atölyesini genişletiyor

Seviyeli ve motivasyonlu meslek eğitimi öğrencileri bulmak orta sınıfın merkezi görevlerinden biridir. Sonuçta kendi yetiştirdiği genç bayanların ve bayların sonra işe alınması şirket dahilinde kadro oluşturma konsepsiyonudur. HEINRICH KIPP WERK sorumluları meslek eğitimi öğrencileri arama konusunun önemliliğini biliyor ve onlarca yıldan beri sunumlarına yatırım yapıyor. En yeni değişiklik genişletilmiş meslek eğitimi atölyesidir.
320 m² alanla meslek eğitimi atölyesinin alanı öncekine kıyasla iki kat daha büyük. Eğitim atölyemizde meslek eğitimi öğrencilerimiz profesyonel torna, kesme ve erozyon makinelerinde mesleklerini öğrenmekteler. Envanterimizi kısa süre önce üç CNC makinesiyle geliştirdik. Şimdi meslek eğitimi atölyesinde toplam olarak altı CNC makinesi ve 10 konvansiyonel makine mevcuttur“, diyerek açıklıyor Daniel Hütter. HEINRICH KIPP WERK' uzun yıllar eğitim veren ve yeni genç meslektaşı Ioannis Bouikidis – o da önceleri KIPP'te meslek eğitimi almıştı, yeni tesisi çok beğeniyor. „Eğitim odasında kumanda teknolojisi ve CNC ile ilgili konularda dahili dersler gerçekleştirebiliriz“, diyor Hütter. Meslek eğitimi alanların hoşlarına giderek kullandıkları simülasyon yerleri vardır, ayrıca KIPP'te artık dört harici programlama yeri mevcuttur.

MESLEK EĞİTİMİ: KIPP İLE GÜVENLİ

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33