Ürün grupları

Profesyonel sporcu Katharina Menz, yöneticilik stajyeri olarak başlıyor

geri

KIPP Group olimpik oluyor

Profesyonel atlet Katharina Menz, profesyonel sporun partner şirketinde yöneticilik stajyeri olarak başlıyor.

Profesyonel atlet ve Alman judokasının milli takımında kilit isim olan Katharina Menz'in kariyerindeki önemli başarılar: 2014'ten 2019'a üst üste altı Almanya şampiyonluğu, 2020'de Prag'daki Avrupa Şampiyonasında bronz, 2021'de Tokyo'daki Olimpiyat Oyunlarında takımda tekrar bronz. Gelecekte bölgemizde böyle profesyonel bir sporcuya sahip olmamız harika - özellikle: KIPP Group içinde bir yönetici adayı olarak. Ya da Alman Judo Federasyonu'nun sloganına göre şöyle de denebilir: "Şimdi Judo zamanı".

Bilindiği gibi, KIPP Group 3 aydır profesyonel sporların partner şirketidir ve bu nedenle genç Olimpiyat sporcularının destekçisidir. Gruptaki şirketler, genç sporcuları, örneğin bir eğitim şirketi olarak ve genellikle spor ve işi birleştirmenin son derece zorlu mücadelesinde bir işveren olarak desteklemektedir.

Katharina Menz, profesyonel sporcu ve bir "demet mükemmel enerji”, mekatronik/elektrik mühendisliği okudu ve profesyonel hayatına başlamak için norm birimleri ve otomotiv uzmanında iki yıllık bir stajyer programını tamamlayacaktır. Sayısız ulusal ve uluslararası yarışmada rekabet edebilmek için, Bayan Menz ve KIPP Group adına maksimum esneklik gerekmektedir.

Backnang doğumlu ve bugüne kadar kendi şehir kulübü - TSG Backnang için - 1. ligde mücadele eden Katharina Menz yoğun antrenman çalışmalarından tanışma toplantısında anlatıyor. Katharina hedef hakkında "Haftada yedi gün, günde üç ila dört saat" diyor. “Bunun dışında, tüm kıtalarda yılın neredeyse yarısında yollardayız". Şirketi babası Heinrich Kipp ile birlikte yöneten dördüncü kuşak olan Nicolas Kipp, yoğunluktan etkilenmiş görünüyor. Bir yarışmadaki ortalama süre ve dövüş sayısını sorduğunda, Katharina Menz şu şekilde cevap veriyor: “Brezilya'ya uçtuğum ve ilk dövüşü kaybettiğim oldu. Bu durumda üç gün içinde geri döndüm”. Gelecekte herkes bu durumların tekrar yaşanmayacağını umuyor.

Nisan ayında, tüm KIPP ekibi Bulgaristan'ın Sofya kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası için Katharina için şimdiden şans dilemeye başladı. Yönetim kurulu üyesi ve KIPP Grubunda personel ve organizasyondan sorumlu Karl-Josef Rebmann, "Etkinlik sonrası onu bir Avrupa şampiyonu olarak şirketimizde karşılamaktan mutluluk duyarız" diyor. Bu tür işbirliğini biliyor ve takdir ediyor ve en iyi sporcularla ve Olimpiyat üssüyle çalışma konusunda en iyi deneyimi beraberinde getiriyor.

Tüm bölge, Katharina Menz'den ve KIPP Group katılımından birçok yönden faydalanacaktır. “Örneğin, Katharina, bölgedeki okullarda beden eğitimi derslerinin bir parçası olarak eğitim seansları verecektir. Profesyonel bir sporcuyla judo sporunda ilk deneyim kazanmak kesinlikle önemli bir olaydır,” diye hemfikir yönetim kurulu üyesi ve grubun finans ve kontrolünden sorumlu Bernd Plocher ve de İK yöneticisi Ralf Kauffer. Profesyonel sporcuyla bir fotoğraf ve de onun bir imzası, seansların uygun yan etkilere sahip olmasını sağlayacaktır.

Heinrich ve Nicolas Kipp tarafından ilerideki spor kariyerlerindeki büyük hedef sorulduğunda, Katharina oldukça spontane bir şekilde cevap veriyor: “2024 Paris Olimpiyatları. Başarılı bir sonuç benim büyük hayalim”. Nicolas Kipp ve babası Heinrich, bunun gerçeğe dönüşmesi için "elimizde olan olanaklarla sizi tam olarak destekleyeceğiz" diyor.

Şirket hakkında: KIPP Group, sağlam partnerlerden oluşan bir birliktir. "Norm birimleri" ve "Otomotiv" alanında toplam 6 Alman şirketi ortak sinerji etkilerini paylaşıyor ve bu şekilde geleceğe yönelik iyi bir yapıya sahip. Dünya çapında KIPP Group müşterileri Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'da yer alan toplam 28 lokasyondaki yaklaşık 900 çalışanın angajmanı ve bilgisinden fayda sağlıyor. Başarılı olmak ve hedeflere ulaşmak kalıcı olarak sadece güçlü ve ortak yaşanan değerler temelinde mümkündür. Sorumluluk, dinamik ve sportmenlik bu nedenle günlük başarılı birlikteliğin esaslarıdır.

                       

                  

KIPP'te kariyer

                       

                  

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33