Ürün grupları

İndeksleme pistonları, eksantrik kamlı kenetleme kolları ile

geri
Test
Pratik ve ergonomik:

KIPP indeksleme pistonları, eksantrik kamlı kenetleme kolları ile

HEINRICH KIPP WERK indeksleme pistonları ürün grubundan bir diğer yeni geliştirmeyi kullanıcılarına sunuyor: Pazara artık bulonun dışarıya çıkışının eksantrik kamlı kenetleme kolları ile gerçekleştirildiği modeller ulaşıyor. Kullanıcı eksantrik kamlı kenetleme kolunu eksantriğin ölü noktası üzerine hareket ettirdiğinde bulon yerinden çıkar. Yeni indeksleme pistonlarının avantajları ergonomik tasarımları, yassı yapıları, yüksek sıcaklık dayanımı ile hızlı ayar imkanıdır.

  • İndeksleme pistonu, tutma kolu eksantriğin ölü noktası üzerine hareket ettirildiğinde yerinden çıkmış halde kalır. Kullanıcı rahatça bulonları birbiri ardına, tüm kolları dışarıya sürülü durumda tutmak zorunda kalmadan çözebilir.

  • Bu fonksiyon sadece oturma çentiği bulunan ancak kolun çekili pozisyonda döndürülmesi gereken indeksleme pistonlarında bulunur - bu nedenle işlem de daha uzun sürer. Eksantrik kamlı kenetleme kolu olan ürünler ise ayarların hızlı ve konforlu şekilde yapılması için oldukça uygundur.

  • Bir diğer avantaj eksantrik kamlı kenetleme kolunun daha az kuvvet kullanımı ile daha kolay bir kullanım sunan ergonomik şeklidir.

  • Eksantrik kamlı kenetleme kolları 360° döndürülebilir ve kullanılmadıkları durumda mantar veya T kollara göre belirgin ölçüde daha yassıdırlar. Bu, rahatsız edici çıkıntıların önlenmesini de sağlayan, ürünler içine gömülü montaj yapılmasına da olanak sağlar.


Tutma kolları siyah ve trafik kırmızısı renklerde temin edilebilmektedir ve cam elyaf ile güçlendirilmiş plastik malzemeden üretilmektedir. Bu plastik yüksek bir sıcaklık dayanımına sahiptir ve yakl. 160 °C’lik sürekli kullanım sıcaklıklarına ve maks. 250 °C’lik kısa süreli kullanım sıcaklıklarına izin vermektedir. Dişli kovanlar ve kilitleme pimleri ile ilgili olarak kullanıcı çelik ve paslanmaz çelik modeller arasında seçim yapabilir. Tüm dişli kovanlar ince dişli ile ve 4 ebatta mevcuttur (M10x1 / M12x1,5 / M16x1,5 / M20x1,5).

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33