Ürün grupları

KIPP'ten yeni zincir bağlama elemanı

geri

YENİ: KIPP’ten düzensiz kenarları olan iş parçaları için zincir bağlama elemanı

HEINRICH KIPP WERK ürün yelpazesini özellikle makine ve tesis yapımında karmaşık kenarları veya formları olan iş parçalarının güvenli gerilmesine ve sabitlenmesine hizmet eden zincir bağlama elemanları ile genişletti. Özel gerdirme vasıtaları artı gerekmiyor.
  • KIPP 15 kN veya 40 kN gerdirme gücü olan iki zincir bağlama elemanı-değişkeni sunuyor ve bunların her biri bağlama kancaları, karşı tutucu, dört makaralı zincir, dört kilit elemanı, altı plastik elemanı ve germe zinciri için bir emniyet seti kapsamaktadır.

  • Makara zincirleri bazı ülkelerde ayrıca alınabilir ve dolayısıyla kullanıcılar iş parçalarının çok farklı çap ve formlarına göre esnek biçimde uygun çalışabilir. .

  • Ayrıca germe kilitleri alınabilir. Bunların üç metreden uzun olanlarının kullanılması tavsiye edilir.

  • KIPP ayrıca 120°-prizmalar da ürün yelpazesinde bulundurmaktadır. Bunlar makine tezgahında esnek biçimde konumlandırılabilir.
Bir zincir gerilim düzeni birçok fayda sağlamaktadır – eşit yük dağılımı sayesinde nispeten kaymadan gerilme imkanı meydana gelmektedir. Plastik elemanlar iş parçalarının korunmasına yardımcı olur. Kullanıcılar ayrıca büyük ayar aralığından ve yüksek germe gücünden istifade etmektedir. Zincir bağlama elemanları sabitleme cıvataları ve T blok somunlar yardımıyla takım makinesi veya bir sıkıştırma plakası üzerine monte edilir.

                       

                  

Zincir bağlama elemanlarını şimdi keşfedin

Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33