Ürün grupları

Bowden kablolu yeni KIPP indeksleme pistonları

geri
  • Bowden kablolu yeni KIPP indeksleme pistonları
Uzaktan güvenli kullanım

Bowden kablolu yeni KIPP indeksleme pistonları

HEINRICH KIPP WERK indeksleme pistonları ile ilgili geniş ürün yelpazesini Bowden kablolu yeni bir sistem ile tamamlamaktadır. Kullanıcılar bu şekilde makine parçalarını uzaktan konumlandırabilir ve sabitleyebilir. Paslanmaz çelik indeksleme pistonları ayrıca zorlu şartların hakim olduğu ortamlarda kullanım için uygundur.
KIPP indeksleme pistonları sıklıkla döner tertibatlarda ve ayrıca örneğin makine, mobilya ve özel araç imalatında dayanak konumlandırmasında kullanılmaktadır. Makine parçaları bu şekilde ancak bulon çıkartıldıktan sonra yeni bir konuma alınabilir ve akabinde tekrar sabitlenebilir. Bunlar kilitleme konumunun çapraz kuvvetler nedeniyle değişmesini engelliyor.

Erişimi zor kurulum alanlarının kilitlemeyi zorlaştırması veya son derece güvenli veya ergonomik uzaktan kullanımın gerekli olduğu durumlar için, yenilikleri ile bilinen HEINRICH KIPP WERK uzaktan tetiklemeli indekseleme pistonları geliştirdi: Operatör tarafına bağlantı burada uzunluğu 1.000 mm ile 5.000 mm arasında değişen bir Bowden kablosu üzerinden gerçekleşebilir. İlgili uygulamada ayar hassasiyetini sağlamak için kablo hattı montaj sırasında ilgili biçimde kısaltılabilir.

KIPP, indeksleme pistonu ve kilitleme piminin karşı parçadan çözülebildiği mantar tutamaklı bir tetikleme elemanından oluşan uyumlu bir kombinasyon teslim etmektedir. Yeni çözümler ayrıca alternatif olarak sisteme kişisel bir kumanda elemanı dahil etmek için 5 x 7 mm çapında bir vidalama nipeline sahiptir.
İndeksleme pistonu ve tetikleme elemanı paslanmaz çeliktir. Bu şekilde korozyona karşı koruma aşırı kirlenme veya yoğun temizlik durumunda da sağlanmaktadır. Çelik halat veya Bowden kablosu kılıfı gerekirse değiştirilebilir. KIPP, indeksleme pistonlarını farklı diş ebatlarında ve bulon çaplarında sunmaktadır.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33