Ürün grupları

Yüksek tasarım kalitesi için ödüllendirme

geri
Yüksek tasarım kalitesi için ödül

KIPP bilyalı kilit pimleri Red Dot Award 2018 ödülünü alıyor

HEINRICH KIPP WERK başarıyla dünyanın en büyük tasarım yarışmalarından birine katıldı ve Disziplin Product Design 2018 müsabakasında Red Dot Award ödülünü kazandı.
40 kişilik jürinin değerlendirme kriterlerinin arasında başlıca yenilikçilik, işlevsellik, biçimsel kalite, ergonomi ve uzun ömürlülük vardı: „[...] İyi tasarımdan konuşuyorsak, sadece ürünlerin güzel dış görünümünü kastetmiyorum. Hepsinde mükemmel işlevsellik özellikler var. Tasarımcıların, müşterilerini ve ihtiyaçlarını anladıklarını kanıtlıyor“, dedi Red Dot Awards girişimcisi ve CEO’su Profesör Dr. Peter Zec.
Onlarca yılı kapsayan zamandan beri Red Dot ödülü mükemmel tasarım kalitesi için uluslararası ortamda, mükemmelliği sebebiyle dikkate alınan bir mühür gibi algılanmaktadır. Fiyatın geçerliliği katılımcıların sayısında da kendini belli ediyor: 59 ulustan tasarımcılar ve üreticiler 6300’den fazla nesneyi yarışmaya sundu.
KIPP’ten pratik kullanımlı bilyalı kilit pimlerinin 2018 yılının ödüllendirilmiş olan ürünlerin arasında olması bizi daha da sevindirdi. Bilyalı kilit pimleri parçaların ve iş parçalarının basit bir baskı mekanizmasıyla sabitlenmelerini ve bağlanmalarını kolaylaştırıyor.
Ara
Hesabım E-postaŞifre
Alışveriş sepeti
Ürün sayısı: 0
Toplam: 0,00 
Göster
Hızlı sipariş
Stok durumu
Burada ürünlerin stok durumunu kontrol edebilirsiniz
Türkiye
Site haritası Yazdır Haber bülteni Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Tüm hakları saklıdır. Telefon +49 (0) 74 54 / 793-0 · Faks +49 (0) 74 54 / 793-33